Показать сообщение отдельно
Старый 15.06.2020, 01:11   #178
Angelique
Местный

Поблагодарили 12,661 раз(а) в 2,663 сообщениях
Angelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Пузыреплодник

У мене Дартц Голд на другий рік після посадки одразу махнув на 1,50. Цього року я, не чекаючи двометрових дринів, обстригла трохи. І в різних джерелах йому теж дають до 2 м. Так, наче виглядає щільнішим, ніж Лютеуси (може, через стрижку, бо лютеуси сікатора не бачили ще), але іншої різниці я не побачила за два роки. Обидва від початку сезону яскраво-жовті, аж блищать, і десь із середини літа обидва стають світло-салатові. Цвітуть одночасно, зараз якраз, білими квітами (ну, ледь рожевими, якщо добре придивитися). От про осінь тільки не пам'ятаю, але я би запам'ятала, якби була якась різниця.
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
flowerss (15.06.2020), OlGaj (15.06.2020)