Показать сообщение отдельно
Старый 12.06.2020, 17:21   #85
Нина
Местный

Поблагодарили 24,856 раз(а) в 6,200 сообщениях
Нина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Помидоры: сорта и агротехника(болезни , вредители в другом разделе)-2

Цитата:
Сообщение от yuzhanin Посмотреть сообщение
А для чого чекати 2 неділі, якщо умови хороші то через неділю після пересадки томат уже и забув про неї і корінці вже нові ростуть.
Я рада, що у Вас так добре все виходить. Коли в мене цієї весни підмерзли томати, я сутками штудіювала форуми в питаннях в
тому числі підживлення томатів і всюди була інфрмація про 10-14 днів після висадки в відкритий грунт. Тому написала ту інформацію, яку прочитала не один раз з практики інших садівників. Та і в мене досить мого досвіду, що далеко не всі сажанці томатів приживаються однаково в часі, навіть висажені в один день. Тому думаю, що тут не потрібно поспішати, бо можна лише більше нашкодити, ніж допомогти.