Показать сообщение отдельно
Старый 27.05.2020, 14:16   #29
Алена1
Местный

Поблагодарили 1,683 раз(а) в 399 сообщениях
Алена1 has a brilliant futureАлена1 has a brilliant futureАлена1 has a brilliant futureАлена1 has a brilliant futureАлена1 has a brilliant futureАлена1 has a brilliant futureАлена1 has a brilliant futureАлена1 has a brilliant futureАлена1 has a brilliant futureАлена1 has a brilliant futureАлена1 has a brilliant future
По умолчанию Re: Помидоры: сорта и агротехника(болезни , вредители в другом разделе)-2

По прогнозу дощі до четверга кожний день, хотіли перекультівірувать, бо вже бурьяни такі, шо потім я з ними буду робить, а це все відсуває висадку. Культівірували на початку квітня, і земля все ж затягнута водою, а була, як пух. От і маємо червень місяць...Томати деякі вже не те шо чорні, а фіооолетові, це ті шо не висаджені, їм уже явно не вистачає всього, при такій пізній посадці ризикуємо залишитися з зеленими плодами? Чи нє? Через-то і питаю, шо лить, і як часто? Чи я одна така тут? Пам"ятаю, колись в якомусь році випадково побачила, як сусід висаджував томати і зразу поливав розовою водою, короче відразу давав підкормку, а шо то було, не знаю. Може суперфосфату розвести, і по листу шось дати зразу?

---------- Post added at 13:16 ---------- Previous post was at 13:12 ----------

Роблю акцент на помідорах, бо тема така, і це їх стосується, але бакли і перці в тому ж режимі зараз.
jull (27.05.2020), Восторг1 (28.05.2020), Нина (27.05.2020)