Показать сообщение отдельно
Старый 10.05.2020, 10:39   #3966
Tat_Nikol
Местный

Поблагодарили 3,755 раз(а) в 466 сообщениях
Tat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Художественные фильмы, которые стоит посмотреть и "мыло" для отвлечься..

Цитата:
Сообщение от ya Посмотреть сообщение
... яке кіно із Фертом подобається, то додам симпатичні фільми як на мій смак:
Легкое поведение / Easy Virtue (Mr. Whittaker) 2008 (там суперове танго, яке я часто передивляюся як окремий кліп)...
Нарешті мені попався фільм "Легка поведінка" із гарною українською озвучкою! Я навіть подивилася на великому моніторі компа уважно! Дуууже сподобалася гра акторів, краєвиди, та майже все!
Хотіла спитати - хтось користується OLL.TV? Випадково потрапила туди, хотіла подивитися "Браму" із Ірмою Вітовською.
На всяк випадок зареєструвалася, отримала вільний перегляд на 7 днів, але... але...
Tat_Nikol вне форума  
Пользователь сказал cпасибо:
Ирина ШИ (12.05.2020)