Показать сообщение отдельно
Старый 24.04.2020, 21:53   #2
Petrovich
Увлеченный

Поблагодарили 2,047 раз(а) в 238 сообщениях
Petrovich has a reputation beyond reputePetrovich has a reputation beyond reputePetrovich has a reputation beyond reputePetrovich has a reputation beyond reputePetrovich has a reputation beyond reputePetrovich has a reputation beyond reputePetrovich has a reputation beyond reputePetrovich has a reputation beyond reputePetrovich has a reputation beyond reputePetrovich has a reputation beyond reputePetrovich has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Голубика и клюква - 2

Цитата:
Сообщение от ulianka111 Посмотреть сообщение
Я також таке читала. Мені подобаються фотографії з рожевими ягідками. Але де вони зроблені невідомо. Думала посадити в горщик і на зиму заносити в тепліше місце. Потім на початку березня, дивлячись по погоді, заносити в парник , ну а далі на вулицю. Але на скільки років вистачить горщика 10л? Якщо потрібен важчий, то я просто не зможу його тягати туди-сюди. А може його на зиму закрити чимось? Посадити, наприклад, біля стіни і зимою закривати хвойними гілочками і агроволокном?
Якщо Ви маєте час та натхнення, то чому не займатися фізичними вправами на свіжому повітрі?) Наступним кроком буде перевалка в контейнер літрів на 20. А там і карантин закінчиться)))
А якщо без жартів, то я не можу Вам нічого порадити, тому що сам не проходив цей шлях. Фото і реальність, на жаль, дуже часто не співпадають. В тій же "Кліомі-Сервіс" ціни на цей сорт нижчі, ніж на інші сорти. А ще роки 2 назад навпаки - були більшими. А це про щось таки говорить. Є сенс займатися цим заради 100 гр. ягід? Вам вирішувати.
Petrovich вне форума   Ответить с цитированием
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
ulianka111 (25.04.2020), Долорес (25.04.2020), Нина (02.05.2020)