Цитата:
Сообщение от natabu
...Я отношусь к той части вязальщиц, которые под девизом "вяжу, чтоб не убивать" ...А сейчас вязать нЕкогда. ... А любимая народная забава, и моя очень любимая - "а кто это такой у меня вырос? А кто это проснулся, а я его не помню?"
Без этого никак. У меня раздвоение - вязание-садоводство ...
|

Я раніше для релакса чередувала в"язання-вишивання із читанням, зараз очі підводять, то я бІльше в"яжу, якщо хочу когось вбити, то воюю із бур"яном, легше реально стає...
а кто это такой у меня вырос? - перші три роки життя в селі в кишені тримала схеми посадок всіх клумб та грядок, бо ніяк не могла запам"ятати назви рослин... схеми давно не ношу, але обновляю завжди, коли щось досаджую. Чекаю, поки все проснеться, зроблю весінню ревізію, викреслю те, що засохло...
А ми із чоловіком розкошуємо! Кому карантін, а кому дуже зараз гарно! Троє онуків всю ніч тусують, сплять досхочу, вайфай, купа гаджетів, готуємо їм смачненьке, є із чого, сини харчами забезпечують...Самі нікуди, тільки двічі на тиждень чоловік купляє у сусідів молоко-сир-сметану, але ходить в масці+резинові пальчатки, одяг кидає в лєтній кухні, там же обробляє банки, пакєти викидує.
В садибі ідеальний порядок, сьогодні картоплю вже саджали.

Єдине - ніяк мені ніхто морозива не привезе...

Я дописую у список, а чоловік та онуки криком-кричать - НАЩО? Та то таке...

дрібниці... Ще радість - сусіди з обох боків поорали землю свою, шось таки посадили! Тепер не будуть насіння бур"яна на наші грядки летіти, як було останні 3 роки!