Тема: Малина
Показать сообщение отдельно
Старый 29.03.2020, 09:42   #1703
Анатолий
Местный

Поблагодарили 3,031 раз(а) в 994 сообщениях
Анатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Малина

Цитата:
Сообщение от ulianka111 Посмотреть сообщение
Добрий день. Маю малину ремонантну сорт Полка і якусь без назви, що робить літом. Минулого року частину ремонантної осінню обрізала, а частину залишила. Вже почала рости вся. Маю таке питання. Що робити зі звичайною малиною? Пагони довжиною більше 2метрів. Їх можна обрізати? Чи буде тоді малина на них?
Звичайну малину краще закріпити на шпалеру. Якщо потрібно то прорідити, вкорочувати не треба, хіба що кінчики

---------- Post added at 09:42 ---------- Previous post was at 09:40 ----------

Цитата:
Сообщение от Орыся Посмотреть сообщение
У меня Брусвяна, Джоан Джей. Хочу еще, поделитесь сортами и отзывами, пожалуйста.
В мене патриція! Дуже смачна, великого розміру! Але в мене за зиму висушуються більшість пагонів. Потрібно на зиму пригинати
Анатолий вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
ulianka111 (29.03.2020)