Показать сообщение отдельно
Старый 27.03.2020, 11:54   #145
садовник
Super Moderator

Поблагодарили 81,405 раз(а) в 25,713 сообщениях
садовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревені 2020.

Цитата:
Сообщение от MAMAIKA Посмотреть сообщение
Повикидати стільки живої краси! Ні, іншого разу не треба.
Это земноводное у Вас активизировалось.

---------- Post added at 11:53 ---------- Previous post was at 11:50 ----------

Цитата:
Сообщение от MAMAIKA Посмотреть сообщение
Повикидати стільки живої краси! Ні, іншого разу не треба.
Вы просто никогда не видели как наши оптовые базы выбрасывают нераспроданные цветы. Да шо казать, вона после 8 марта в этом году на свалку вывезли тонны!!!мимозы и прочих букетов.

---------- Post added at 11:54 ---------- Previous post was at 11:53 ----------

Цитата:
Сообщение от natabu Посмотреть сообщение
MAMAIKA, а Ви не викидаєте? Я - дуже багато. Рослини розростаються. Мої знайомі "на халяву" хочуть щось аж надто гарне, рідкісне, цінне. А більш звичайні роснини розростаються, наполовину, або окремі кущі в компост. Буває, що дельфініум поділю пополам і другу половину викидаю, або й окремі кущі, бо треба місця для ще красивіших дельфініумів. І кожен рік їх сію з насіння свого збору, щоб відібрати самі цікаві.
А скільки простеньких хост в компості
Ну нееее, я так не зверствую. Всегда можно куда то пристроить, а потом на распродажу в посольстве выставить. Уходит, аки горячие пончики с павидлом!!!
садовник вне форума  
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
natabu (27.03.2020), стелла (27.03.2020), Сынуля (27.03.2020)