Тема: Аквариум
Показать сообщение отдельно
Старый 20.02.2020, 11:17   #125
NaLiKa
Местный

Поблагодарили 1,579 раз(а) в 391 сообщениях
NaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant future
По умолчанию Re: Аквариум

В мене акваріум був у дитинстві десь рік чи два. Потім почав нещадно тікти, силіконів теперішніх тоді не було, маму цей потоп задовбав і акваріум ми віддали. Жили там гупіки і ще парочка якихось сріблястих рибок з червоненькими хвостиками, назву не знаю. Рослинки теж були найпростіші, валіснерія та шось типу роголистника (це я вже зараз опріділила). Бідні риби витримали палку дитячу любов, шоб ви розуміли, годувала живим кормом (трубочником напевно, у дядьок на базарі купувала) пінцетом кожну рибку, щоб ніхто не залишився голодним, робила їм "пузирики" великою грушею-клізмою (ну не було у батьків грошей на дорогу аерацію). Але. За весь час у мене ні одна рибка і ні одна рослинка не померла. І я до сих пір цим пишаюся.
Я це до чого. Із дитинства залишилося відчуття неймовірного релаксу та захвату від спостереження за підводною живністю.
Moonvalley (20.02.2020), язичник (20.02.2020)