Тема: Аквариум
Показать сообщение отдельно
Старый 20.02.2020, 10:30   #36
Moonvalley
Местный

Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Аквариум

Цитата:
Сообщение от NaLiKa Посмотреть сообщение
. Поговорите со мной, а то я с мужем последнюю неделю только про аквариум и разговариваю, он уже не выдерживает.

У нас багато років був 60літровий акваріум, потім правда почав протікати (то зі старих був). Я б хотіла знову, але може трохи пізніше.
Але що хотіла сказати... Ми його використовували як нічник для малого . Тобто уночі включали світло, лампа була така довга кругла типу денного світла. То водорості у нашому аквасі просто буяли. Для рибок деколи місця було мало. Ми вже і роздавали водорості, а вони знов росли. По назвах зараз не скажу, але буди різні - і листочками, і стрічками, і ті, що на хвощ схожі.
Профі зараз вжахнуться від того, що я написала. Сорі.
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
iremus (08.03.2020), NaLiKa (20.02.2020)