Тема: Перец
Показать сообщение отдельно
Старый 15.02.2020, 11:16   #1269
Люд.а
Местный

Поблагодарили 14,757 раз(а) в 1,654 сообщениях
Люд.а has a reputation beyond reputeЛюд.а has a reputation beyond reputeЛюд.а has a reputation beyond reputeЛюд.а has a reputation beyond reputeЛюд.а has a reputation beyond reputeЛюд.а has a reputation beyond reputeЛюд.а has a reputation beyond reputeЛюд.а has a reputation beyond reputeЛюд.а has a reputation beyond reputeЛюд.а has a reputation beyond reputeЛюд.а has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Перец

Ось у цієї жіночкі мені подобаються відео. Вона любить експериментувати і докладно доповідає про результати. Про перець.
Від себе можу сказати, що розсада перцю, яка висаджувалась останньою ( із 200х грамових стаканчиків) бо не могла місця знайти, дуже сильно відрізнялась від решти - була мала і перців дала 3-6 штук, хоч насіння було гарне.
Позаторік вирощувала перці під спанбондом (50) - хотіла як у теплиці, бо в сусідки в теплиці не перці, а монстри і плоди, і самі рослини. В результаті мої рослини були гарні, здорові, але слимаків розвелося і ніякі гірчиці та сухі гостри перці, посипані навколо не допомагали. Та й не сказати, що дуже багато плодів було.
Торік парник був тільки поки розсада вкорінювалась. А потім тільки гарно поливала, може разів зо два підживила добривом. Мульчувала тонкоим шаром, аби тільки бурьяни не росли. Періодично рихлила, щоб слимаки не заводилися. Результатами задоволена. Плодів було багато, довелося підв'язувати, рослини були красиві, пишні, слимаків не було. Правда, кріт дуже рив.
До речі про сусідку... В теплиці виявляється теж не кожен рік гарні перці ростуть. В чому була річ паганого, дуже, росту рослин ми так і не з'ясували. Огірки-помідори росли як завжди. (І річ не в моїх заздрощах бо заздрю я кожен рік, а така халепа була тільки раз).
Люд.а вне форума  
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
divenes (17.02.2020), Ikari (15.02.2020), Moonvalley (15.02.2020), NaLiKa (17.02.2020), Ocoka (15.02.2020), Оксана365 (15.02.2020), цитадель (16.02.2020)