Re: Микро-зелень и всё о ней.
Якось скопіювала собі, для власного користування, тому першоджерело вказати не можу:
СПИСОК КУЛЬТУР, СЕМЕНА КОТОРЫХ МОЖНО ИСПОЛЬЗОВАТЬ ДЛЯ ВЫРАЩИВАНИЯ МИКРОЗЕЛЕНИ:
Амарант
Бораго или огуречная трава
Турецкий горох или МАШ
Сладкий горошек
Подсолнечник
Свёкла
Мангольд
Лебеда
Соя
Бобы (не фасоль, в ее семенах содержится яд!)
Кресс-салат
Нут
Горчица
Редис
Редьки
Дайкон
Капуста всех типов и сортов
Бобы мунг
Клевер
Лён
Кунжут
Пшеница
Овёс
Рожь
Люцерна
Ячмень
Гречиха
Пажитник
Чечевица
Салаты
Шпинат
Базилик
Мицуна (мизуна)
Просо
Руккола
Кукуруза
Можливо, комусь знадобиться.
В тій же статті говорилося, що кукурудза і соняшник гірчать, коли перерастають (за моїм досвідом - соняшник починає гірчити ще на стадії проростків).
__________________
Надія
|