Показать сообщение отдельно
Старый 30.01.2020, 10:18   #1058
NaLiKa
Местный
 
Регистрация: 20.03.2018
Адрес: Чернигов
Сообщений: 593
Сказал(а) спасибо: 3,798
Поблагодарили 1,580 раз(а) в 391 сообщениях
NaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant future
По умолчанию Re: Зеленый горошек, фасоль и бобы

Так от як раз морожена і є. Я смажу з цибулею та яйцем, смачно, але різноманіття хочеться.

Щоб не вхопити від модераторів, відповім Op-timistу на саме перше його запитання про визначення рівня стиглості. Я визначаю навпомацки. Коли прощупуються зернятка, то все, краще залишити на насіння. А от стручки тверденьки та рівненьки (без, як би то сказати, явновиражених бугорків від зернят) то саме потрібна стадія. Але і якщо Ви раптом нарвали квасолі вже з завеликими квасолинками, то її можна почистити та зернята використовувати в борщ наприклад, або в інші страви, де має бути квасоля. Вона вариться бистріше, ніж визрівша. І її також можна заморозити на зиму.
__________________
Я Наташа
NaLiKa вне форума  
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
jull (30.01.2020), Op-timist (30.01.2020), Алена1 (30.01.2020), Восторг1 (01.02.2020), евгения (01.02.2020), Калинович (30.01.2020), Облако (28.02.2020)