Показать сообщение отдельно
Старый 23.01.2020, 21:40   #3738
Nice.helen
Местный

Поблагодарили 13,638 раз(а) в 1,089 сообщениях
Nice.helen has a reputation beyond reputeNice.helen has a reputation beyond reputeNice.helen has a reputation beyond reputeNice.helen has a reputation beyond reputeNice.helen has a reputation beyond reputeNice.helen has a reputation beyond reputeNice.helen has a reputation beyond reputeNice.helen has a reputation beyond reputeNice.helen has a reputation beyond reputeNice.helen has a reputation beyond reputeNice.helen has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Художественные фильмы, которые стоит посмотреть и "мыло" для отвлечься..

Цитата:
Сообщение от фотограф Посмотреть сообщение
А яке в них кіно, бо я років десять тому відчув, що мене тошніть від ментів, попелюшок у бізнес центрах та банках, чутких лікарів, мудрих та справедливих самодержавців та танкістів на Т-34 - і вимкнув назавжди... щось змінилося, можна дивитися? Хоча ні, пару років тому пробував дивитися їх дуже багатобюджетний шедевр "Вікінг", добре що вдома запаси свого пива , так і не пам'ятаю, про що ж було то кіно мабуть щось історичне , але таке г...
К выбору фильма отношусь очень разборчиво, поэтому предложу сериал "Обычная женщина" 2018 в главных ролях Михалкова, Гришковец, Догилева. Больше на ум ничего не приходит
Nice.helen вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Wolfin (24.01.2020), Ирина Михайловна (25.01.2020)