Показать сообщение отдельно
Старый 23.12.2019, 22:47   #3652
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Художественные фильмы, которые стоит посмотреть и "мыло" для отвлечься..

Цитата:
Сообщение от садовник Посмотреть сообщение
в украинской озвучке ещё нет, сериал только вышел.
сама не качала, але писали що на толоці вже виклали

Я Відьмака не читала і в ігри не грала, тому подивилась 1,5 серії і шось мене не пройняло Звісно, спробую додивитись, але підозрюю шо мені не буде так цікаво, як тим, хто фанатів від персонажів по книгам.

З превеликим задоволенням дивимось фентезі серіал по Пулману, хто пам'ятає був фільм Золотий компас по першій частині трилогії із Кідман, але потім все заглохло.
1 сезон серіалу теж по першій книзі, знімає НВО, сподіваюсь буде і продовження. Серіал шикарний, рівень як у кіно
BORKED

Ще дуже чекаю 2 сезон Відкриття відьом.

3 сезон Корони від зміни головних акторів не програв, може навіть і навпаки, проковтнула за три дні.

Із фільмів дуже класні байопіки - біографічні картини подивились про Фредді, само собою, це взагалі фільм-бомба. Ще дивились Рокетмен про Елтона Джона, також дуже сподобався.
І несподівано сподобався фільм Лавлейс. Про ту саму Лінду Лавлейс, що знімалась у Глибокій глотці. Я не хотіла дивитись спершу, але чоловік переконав що у фільма гарний рейтинг і актори там класні. Подивились, абсолютно не шкодую.
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
=marina= (27.12.2019), iness (23.01.2020), Longe (23.12.2019), Moonvalley (23.12.2019), paraska (23.12.2019), Долорес (23.12.2019)