Показать сообщение отдельно
Старый 17.12.2019, 19:31   #3
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2019

А я захворіла, на роботі сказала шо пару днів буду недієздатна. Вийшла зранку з собаками гулять, а там така благодать, шо і кашель відступив, і дихати стало легше. То я взяла лопату і пішла гуляться Яке там хворіть, як на дворі весна весною!
Пересадила 2 ялівці, і поміняла місцями Купрессоципарис лейланда із вербою. Коли гребла рослини, глянула мельком його фото і описи на наших сайтах, і шось мені здалося, шо він буде приблизно як туя смарагд розміром. А потім я випадково натрапила на інфу про нього на англомовних сайтах і стало ясно шо треба терміново відсаджувати від паркану, бо воно росте приблизно втричі більше, ніж я собі напланувала
У когось є Купрессоципарис старший за 10 років? Просто цікаво чи дійсно вони такі великі в нашому кліматі, як в США, де їх радять не садити на прибудинкових невеликих діляночках, бо потім доведеться без кінця контролювати розміри.
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
=marina= (17.12.2019), desatka (17.12.2019), irina s (18.12.2019), Lusenka (17.12.2019), Olga Energizer (21.12.2019), Света Ш (17.12.2019), Татьяна Тройни (18.12.2019)