Показать сообщение отдельно
Старый 14.12.2019, 18:41   #862
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Секатор. Как выбрать?

Тут рекомендують різні за вартістю товари. У мене витрати на садові інструменти не основний пріоритет в житті, але в той же час хочеться, щоб інструмент працював і полегшував роботу. Пилку за 2-2,5 тисячі я не куплю. Можу, але не вважаю доцільним. То чому б не поділитись відгуком про гарний товар за дуже привабливу ціну?
От секатор Міол храповий, клон центроінструменту за 300 грн - лайно повне. А інструменти інтертул одні з найдешевших і у мене були сумніви щодо їх якості. Але на пилку було десь біля сотні гарних відгуків і я спробувала. Потім уже майже без відгуків брала гілкоріз і секатор. От і захотілось поділитись із форумчанами, думаю, що не всі тут можуть чи хочуть купувати фіскарс і гардену. Я от просто не хочу :)
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
=marina= (15.12.2019), kat-leo (16.12.2019), Marik (14.12.2019), Ocoka (14.12.2019), Нина (14.12.2019), Светлячок (07.04.2021)