В жовтні купила собі гілкоріз чи як там воно називається, секатор з довгими ручками коротше,
Інтертул. Брала за 250 грн, зараз ще й скидка на нього, а у нас аналоги в магазині від 450 до 600.
Сказати шо задоволена буде мало, я в повному захваті від нього. Коли він прийшов і я бігала радісно ним чикала все, до чого дістала, побачили і спробували його в роботі наші будівельники, то попросили і їм терміново замовити. Теж сказали що інструмент прекрасний. Так шо рекомендую, дешево і сердито, а головне ефективно, зберігає багато сил і часу.
І пилку садову інтертул за 95 грн я вже третю купила, бо перші дві чоловік угробив на зарослях акації. Вони ще пиляють, але вже не такий акуратний зріз, для плодових не піде. А це той випадок коли простіше за сотню нову купить (і сховать від чоловіка), ніж точити кожен зубчик. Пилка бомба, я сама нею спокійно пиляю гіляки 10-15 см у діаметрі. Навіть рука не дуже втомлюється.
Взяла ще до купи і маленький звичайний секатор інтертул, але його не встигла толком розпробувати, уже весною ним попрацюю.