Re: Чеснок.
Хворіє як і звичайний часник,зберігається дещо краще. Підберіть добрий сорт,чи форму озимого часнику,вчасно викопуйте,добре просушуйте після збирання і правильно зберігайте. У мене зараз озимий часник,наче щойно з грядки. А от у лютому-березні він уже проростає і,як у нас кажуть,випшикується. За звичай,після зимових свят я його передивляюсь,кращі головки залишаю ще на якийсь час на зберіганні,а ті,що починають проростати перебиваю блендером і кубиками в морозильнику заморожую. У мене ще з позаминулого року є заморожена часникова паста. Готуючи страви при потребі дружина використовує цю пасту. При цьому її потрібно пустити в діло відразу після розморозки,або добавити рослинної олії і добре перемішати,аби паста швидко не окислялась на повітрі.
__________________
С уважением,Александр.
«Мы многое знаем. Но, видимо, так устроен человек: ему нужна шишка на лбу или обвал, чтоб знания, доставшиеся от других, сделались собственным выводом.»В.Анчишкин, «Арктический роман».
|