Показать сообщение отдельно
Старый 14.11.2019, 10:01   #410
ulianka111
Увлеченный

Поблагодарили 106 раз(а) в 71 сообщениях
ulianka111 has a spectacular aura aboutulianka111 has a spectacular aura about
По умолчанию Re: Перчики чили

Я посіяла скоріш за все Манкі фейс, Жовтий машрум, Халапеньйо айворі і Фідальго рокса. Це так для експерименту. Хочу замовити фітолампи для розсади. Думаю наступного року на зиму вирощувати гострі перці, але перенести з городу вже дорослі рослини. Для городу буду сіяти в середині січня та в лютому. Маю великий парник, але не отоплюваний. Думаю частину перців посадити там, а частину на грядки і ще декілька в горшки. Цього року вирощувала гострі перці тільки в парнику, разом з солодким перцем та томатами. Садила в ноги до томатів. Там де було гарне освітлення і томати не затіняли, то перцю було багато. Садила самозбір з дзвіночка і баранячий ріг. Самозбір розщепився на перець типу Огонек, але висотою 20см та круглий червоний перчик висотою 30см. Були ними задоволені - хоча як на мене, то дуже гострий.

---------- Post added at 09:01 ---------- Previous post was at 08:59 ----------

А ще я вичитала на фермерському форумі, правда там писали за солодкий перець, що розсада перцю не має схильності до витягунвання і низка освітленість не дуже впливає на розвиток. Ось вирішила і провести експеримент.
ulianka111 вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Ewa (14.11.2019)