Цитата:
Сообщение от GosFor
Хто знає про азійську грушу? Даний вид має проблему розрихленя серцевини у ще невизрівших плодах, так як у європейських сортах? Через це деякі сорти планую видаляти, а замінити можна азіятами, та чи неповториться це із ними...
|
Маю азіатку Тембо Лі. Перш за все смак - простий, яб сказав як недозріла диня.Не солодка і не кисла. Мякоть не масляниста і не тверда , якась нібито трохи гумова. Розрихлення не спостерігав.Коли перезріває то мякоть стає як у груші дички . Не подобається мені, чи то сорт такий , чи азіати такі несмачні.
Помітив що та гілка яка плодоносила в минулому році , в цьому відпочиває. Ніби плодоносить на минулорічному прирості, прям як персик.