Показать сообщение отдельно
Старый 04.10.2019, 11:34   #604
Moonvalley
Местный

Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: книги, в том числе в интернете

Тихо сам с собою я веду беседу...

Просто підписалась на ФБ на флешмоб з читання (там можна буде взяти книгу з видавництва), тому читаю ударними темпами.

Террі Пратчетт, "Барва чарів", "Химерне сяйво".
Дуже сподобались, рівень сарказму аж зашкалює, спочатку взагалі не розумієш, що робиться - дурня якась! А потім стає так цікаво стежити за сюжетом, що й відірватись важко. Навіть після прочитання, згадуючи деякі моменти, рот самовільно розтягується в посмішку, а брови здивовано лізуть догори. Книги схожі на американські гірки: тільки звикаєш до ситуації, тут зразу – бац! І абсолютно непередбачуваний поворот сюжету. Всі герої варті уваги, але хочу виокремити Смерть – стільки іронії, сарказму, гумору в цій постаті! Правда, підбираючись до завершення, було відчуття, наче вже забагато. Як от після великої кількості солодкого, дуже смачного, та все ж… Мабуть, не варто читати Пратчета залпом,треба дати собі час за ним скучити. Однак закінчення просто прекрасне.
Однозначно рекомендую!
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
iremus (09.10.2019), irina s (04.10.2019), Lemurka (23.01.2020), lina cactus (05.10.2019), Longe (04.10.2019), Olga Energizer (17.10.2019), иннуся (17.10.2019)