Показать сообщение отдельно
Старый 12.09.2019, 19:49   #597
Moonvalley
Местный

Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: книги, в том числе в интернете

Сьогодні буквально проковтнула книгу Лусі Мод Монтгомері "Блакитний замок", не могла відірватися. Дуже сподобалась, така собі казка-історія про Попелюшку минулого століття, хоча і не зовсім Попелюшку... Чомусь трошки нагадала мені "Місячну долину" Джека Лондона, хоча сюжети зовсім не схожі, мабуть, атмосферою, настроєм початку минулого століття. Гарна книга, хто хоче чогось щемкого, справжнього, чуттєвого - рекомендую!
Взагалі Монтгомері як автор дуже подобається, незважаючи на те, що книги писались століття тому, а може й завдяки тому. Хоча її вважають дитячою письменницею, приємно перечитати саме зараз...
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Druida (04.10.2019), irina s (17.09.2019), Zaja (13.09.2019)