Цитата:
Сообщение от lina cactus
- Солженіцена не читали?
- книжки купую як правило вже прочитані, ходжу до бібліотеки, а знойомі нажаль читають мало або смаки наші не співпадають 
стосовно електронної книги, теж не маю. читаю на звичайному смартфоні через програму Cool Reader, багато книжок приходиться читати саме так бо не має друкованої версії. звичайно для зору не дуже добре та іноді зручно
|
Солженіцина починала, але не пішло. Загалом люблю більше фентезі, або щось таке нетутешнє - Толкієна, Нарнію, Дюна дуже сподобалась... Пригодницькі колись любила, прочитала всього Дж. Лондона, Верна, Дюма тощо, що змогла дістати. Мумі Тролів купила всі книги, читала дітям, і мені сподобалось. Поттера теж маю )). Зараз просто хочеться читати щось легше, неважке, і без книг в житті нелегко

, хочеться розслабитись...
Як казав Жванецький - книги дають нам можливість жити не тут. ))
Прочитані купувала на Петрівці, коли жила в Києві, тут таких як я хочу нема... Але я тепер спочатку прочитую книгу, а потім думаю, чи хочу читати її ще раз, чи хочу, щоб вона була у мене вдома. Таких не надто багато. )
А електронні читаю на роботі )), коли є можливість, зі звичайного комп'ютера.

---------- Post added at 11:13 ---------- Previous post was at 11:05 ----------
Ну "серйозні" книги також читаю, он з останніх дві книги Кадзуо Ішігуро - "Похований велетень" і "Не відпускай мене", Філіп К. Дік "Людина у високому замку", К.Р. Сафон "Тінь вітру" - дуже сподобались. Але Володаря перснів перечитую, мабуть, раз двадцять, якщо не більше...