Показать сообщение отдельно
Старый 21.08.2019, 22:40   #587
Moonvalley
Местный

Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: книги, в том числе в интернете

Цитата:
Сообщение от lina cactus Посмотреть сообщение
До вашого посту вважала себе чутливою особою мені Даруся частенько стоїть в голові але без болю
Може це моє особисте сприйняття... Дуже важко сприймаю описи насильства... Там у тому списку ще "Сліпота" Жозе Сарамаго (між іншим, лауреата Нобелівської премії з літератури) і якась книга Кінга, згадувати не хочу...

Цитата:
Сообщение от lina cactus Посмотреть сообщение
Колись було бажання прочитати. Ви в електронному варіанті читали?
Ні, взяла у сестри справжню )). Люблю читати паперові книги, але у цьому й мінус - купувати всі підряд не будеш (не знаєш ще, чи сподобається, та й місця не вистачить), доводиться читати те, що можна в когось взяти. Електронну читала Азімова три книги, теж нічого так (в плані читання), але прив'язаний до компа (ел. книги не маю ).

Про цитати - ага, не з усіх випишеш (наприклад, "Відьмак" А. Сапковського - що там записувати? Читала чисто з інтересу, типу ж дитяча книжка, висновок - ніфіга не дитяча )... Але в кожній є щось, що хочеться колись згадати.

Последний раз редактировалось Moonvalley; 21.08.2019 в 23:08.
Moonvalley вне форума  
Пользователь сказал cпасибо:
lina cactus (22.08.2019)