Цитата:
Сообщение от v.triv
Та садіть на здоров'я))) На 30 сотках можна багато чого насадити. Мені б Вашу площу))) Просто формуйте крону на майбутнє, щоб була невисокою, щоб можна було дістати з стільця чи стрім'янки. Є достатньо слив, що не ростуть високими, наприклад, диплоїдні сливи, колоновидні сливи, та інші. Будете мати два в одному. І невеликі дерева, і досить великі та рясні плоди. А ренклоди, наприклад, якщо не формувати, вимахають, та врожай втече на периферію. І буде пенсіонер-фруктоїд стояти знизу та облизуватись)))) 
Та ще порада. Подивіться на Ютубі огляди слив, аличі та абрикосів садоводів. Як приклад, завжди дивлюся Андрія Павлюка. Є ще Максим Гаранжа, Миколай Манько та інші. Набагато легше буде вибрати.(чи ще складніше  )
|
Замовляю все на аличі, лікбез по обрізці будемо на наступний рік освоювати. В мене батько ще той "мічурінець" будемо у нього уроки брати.
P.S. Учора на базарі купила сливу дуже схожу на Неньку. Теж смачна. Але всіх не насадиш, в майбутньому освою прищепу. Із пізніх замовила Топ хіт плюс, таки ренклод Карбишева на інший поміняю. Порадьте щось смачне на початок вересня, щоб кісточка відділялась. Дякую за допомогу