Показать сообщение отдельно
Старый 14.07.2019, 08:20   #2823
Анатолий
Местный

Поблагодарили 3,488 раз(а) в 1,081 сообщениях
Анатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Помидоры: сорта и агротехника(болезни , вредители в другом разделе)

Цитата:
Сообщение от Калинович Посмотреть сообщение
Ех, а в мене цього року сміх крізь сльози. Помідорів садила багато, сіяла на початку березня, правда розсаду вдалось висадити лиш в другій половині травня - дощило. Частину садила в тепличку під біле агроволокно, частину у відкритий грунт. В нас дуууже сильна фітофтора, тому полотно лиш з боків привіткривала. Так от, дотепер мої помідори цвітуть. Сусіди вже з базарних перший урожай зїли, а мої цвітуть...Підживлювала до цвітіння зеленим чаєм, в період цвітіння додавала ще попіл, плюс оприскувала борною двічі, думаю, через агроволокно їм було мало сонця. Що скажете?
Думаю, що ви приділяли дуже багато уваги помідорам, от вони і погнали всі в рост, а про плодоносіння забули.
Анатолий вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Zaja (14.07.2019), Калинович (16.07.2019)