Показать сообщение отдельно
Старый 27.06.2019, 14:32   #2798
sabrina
Увлеченный

Поблагодарили 956 раз(а) в 183 сообщениях
sabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to behold
По умолчанию Re: Помидоры: сорта и агротехника(болезни , вредители в другом разделе)

Я минулого року за порадами досвідчених людей врятувала від фітофтори свої томати, обробивши їх сумішшю Ревус Топ + Фітал + прилипач. Головне між дощами, щоб було не менше 6 годин сухої погоди. Якщо є Танос, то тоді Ревус Топ + Танос+прилипач. Коли листя томатів мокре, то кількість фунгіцидів збільшуєте на 20-25 %. Але дивіться терміни очікування кожного препарату! Обробляла двічі з невеликим інтервалом (якщо потрібно, то ввечері можу глянути свої минулорічні записи). Фітофтору тормознула і витримавши відповідний термін зібрала томати. У мене вже не було вибору, або пробую зупинити хворобу, або ні....Викинути завжди встигнете.
sabrina вне форума  
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
divenes (27.06.2019), inna1 (02.07.2019), LisSa (01.07.2019), Marta (08.07.2019), Йожкинкот (15.07.2019)