Показать сообщение отдельно
Старый 02.06.2019, 23:57   #15
Музей
Местный

Поблагодарили 2,833 раз(а) в 422 сообщениях
Музей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Белый список

Цитата:
Сообщение от Музей Посмотреть сообщение
Хочу внести в Білий список садівництво http://greenhutor.com
Восени купувала 3 троянди на штамбах. Отримала чудові рослини. Штамби на солідних стовбурах, пишні "шапочки". Всі прижилися без будь-яких зусиль з мого боку.
Окрім того, залишилося дуже приємне враження від спілкування з господинею.
Мушу спростувати свою рекомендацію, щодо greenhutor
Маю від них чотири штамби. Дві Боніки, Свані та щось дуже схоже на Розаріум Ютерзен.
Розаріум я отримала пересортом. Намагалася повернути. Спершу, садівництво погодилося на повернення, потім, запропонували повернути лише половину вартості. Хоча, така троянда мені не потрібна навіть задарма. В результаті, я подарувала той штамб хорошим людям і мені за нього незручно. Тому, що такі самі штамби Розаріум Ютерзен від Зіни стоять красенями в моєму саду, а подарований мною (від Гринхутор) на мої схожий лише формою квіток. Шапка штамба негармонійна, та ще й довелося майже налисо обрізати, оскільки пагони були суцільно в чорних плямах.
Така само ситуація з рештою. Боніку я обрізала навесні, а Свані більш-менш в порядку, але форму не тримає. Постріляла «удочками», несиметрична. Крім того, на стовбурах постійно виростають пагони.
Некрасиво.
Цей сезон спробую поборотися з тими «удочками», а потім скажу «дАсвіданія».

Последний раз редактировалось Музей; 03.06.2019 в 00:52.
Музей вне форума   Ответить с цитированием
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
OdJenya (03.06.2019), Sveta (16.02.2020), Zaja (03.06.2019), Гизбрехт (03.06.2019), жужички (09.09.2019), ЛилияЛа (03.06.2019)