Показать сообщение отдельно
Старый 25.05.2019, 16:34   #520
Tat_Nikol
Местный

Поблагодарили 3,755 раз(а) в 466 сообщениях
Tat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Надійшла весна прекрасна Многоцвітна, тепла, ясна

Цитата:
Сообщение от садовник Посмотреть сообщение
Ружа, це троянда центіфолія, ні?
Хвастаться-це вихвалятися.
Вже не пам"ятаю, де-коли, але була дискусія-суперечка, як називати звичайні троянди, пахучі пелюстки яких можна сушити або варити. Мені дуже сподобалася назва РУЖА!!! Тому так і називаю цю просту троянду, яка легко розмножується корінням, знайшла кущ під забором коло шовковиці - спадок від попередніх хазяїв. В мене така росла на дачі ще з 1978 року, обожнювала рожеві кущі по періметру участка, милувалася цвітом, коли працювала, а збираючися додому - зривала всі бутони, діти обожнювали варення.
Набрала в гуглі "чим відрізняється вихвалятися від хвастатися?"

А мені відразу по пиці - "Можливо, ви мали на увазі: чим відрізняється хвалитися від хизуватися?"Так ШО я не вихваляюся-хизуюся-чванюся... просто скромно так хвалюся-пишаюся результатом свєї праці...
Ніяк не знайду заміну москальському похвастушкі - це вже із рукоділля...
Про погоду - злива із громом закінчилася, сонечко сяє, 20градусів, на городі мокро.
Tat_Nikol вне форума  
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Zaja (25.05.2019), восторг (26.05.2019), Ирина ШИ (26.05.2019), Люд.а (25.05.2019), Нина (03.06.2019), стелла (26.05.2019)