Показать сообщение отдельно
Старый 18.05.2019, 09:05   #628
Игорь-яцек
Местный

Поблагодарили 3,939 раз(а) в 631 сообщениях
Игорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Абрикос (агротехника и сорта)

Цитата:
Сообщение от Alllla Посмотреть сообщение
Деякі ледь пошкоджені моніллю гілочки зарізала. Камінь тече річкою. Підкажіть, що робити? Була обробка Хорус по рожевому пупянку, тиждень назад - Луна Сенсейшн
Планую на днях поїхати до себе в садочок. Яка там наразі ситуація я не знаю. Останній раз коли був, то зрозумів, що в мене монілія пошкодила більше ті дерева, які були біля хати для тіні, тобто ті дерева які не обрізаються які досить сильно загущені, не провітрюється крона в яких гілки прикасаються одна до одної . Ще одне спостерігання, ті дерева що стоять окремо від основного сада, теж меньше прихватили моніліоз. Стосовно якоїсь поради, то я не вам а собі раджу, всі абрикоси можливо персикі і вишні, бо вишні Встреча теж вхопила монілію, а персикі стоять курчаві, починаю підкормку під корінь нітроамофоскою, потім треба дати кальцій це може дещо зупинити виділення камеді, по листу теж треба дати антістрес тіпа Мегафал і Плантафол 20.20.20 . Якщо хвороба прогресує, то планую застосувати бак.суміж наприклад Сігнум+ Топсін + Скор, якщо все більш меньш нормально, то вже хімію лити не буду, а хочу спробувати по пораді Павлюка Анд., біо препарати Фітоцід+ ліпосам+ Актофіт бо окрім болячок на деревах і кущах вже куча паразитів, тлі, гусині......., якось так. Але рішення буду приймати на місці, коли все буде видно в якому стані. Не раджу поливати дерева, полив провокує ще більше відділення камеді.
Игорь-яцек вне форума   Ответить с цитированием
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Alllla (18.05.2019), Longe (19.05.2019), v.triv (18.05.2019), Анатолий (18.05.2019), Михаил33 (18.05.2019), Нина (18.05.2019), пятница (30.05.2019)