Показать сообщение отдельно
Старый 04.05.2019, 15:40   #5
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Схемы защиты плодовых, ягодных и овощных культур

А я потерпаю від оленки Зранку аронія ще не розпустилась але була уже ось-ось. Пішла щойно глянула, а там цвіту не видно, замість білого - чорне все. Сидить орда прямо, жрееее... Суницю обглодала, яблуні дожирає.

2 обробки були: 9 і 18 квітня.
Пішла я знову з каліпсо. Якщо і в цей раз не допоможе, то доведеться змиритись, що мій урожай дістався оленці

Не знаю, чи каліпсо ліве весь час попадається, чи воно на оленку більше тижня не діє. Але ось так... Поки холодно було, то наче подіяло і я раділа. Тільки потепліло, як ця погань знову прямо пішки строєм ходить у мене по всій ділянці.
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
apple1210 (05.05.2019), Zaja (04.05.2019), Анатолий (04.05.2019), Игорь-яцек (04.05.2019)