Показать сообщение отдельно
Старый 18.04.2019, 17:27   #315
Tat_Nikol
Местный

Поблагодарили 3,755 раз(а) в 466 сообщениях
Tat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Надійшла весна прекрасна Многоцвітна, тепла, ясна

Цитата:
Сообщение от ludashch Посмотреть сообщение
В 80-е годы пришлось пожить в Заводском районе Запорожья...
А я народилася в Дніпродзержинську, зараз Кам"янське... Влітку 1965 отримали ми трьохкімнатну квартиру на Чєрємушках... В першу ж ніч я закомандувала - ночую на балконі!!! Помилувалася гарним сяйвом металургійного заводу... вранці все обличчя та постіль була чорною від сажі... ну не повезло мені, вітер дунув знизу від Дніпра наверх на новобудівлі... Пізніше почула анекдот, що Дніпродзержинськ - то місто молодості, бо ніхто не доживає до 40 років, та посмішок - коли вітер дме з гори вниз, то регочуть ті, хто живе на горі, а коли знизу, від купи заводів, наверх, то весело мешканцям районів коло річки.
Tat_Nikol вне форума  
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
viol (18.04.2019), Zaja (18.04.2019), Деметра (18.04.2019), Лешик (18.04.2019), Нина (22.04.2019)