Цитата:
Сообщение от Kalina
Оля, в першу чергу давай продумаємо підходи до ділянки. Вздовж огородження, я вважаю необхідно зробити доріжку/відмостку для обслуговування огорожі. І що то закам'яні "проплешини" посеред діялнки. Які комунікації підземні там можуть проходити і на якій відстані? Як плануєте полив? Звідки ми спостерігаємо цю клумбу, оточуючі доріжки-дороги-в'їзди-входи в будівлі? І по можливості з розмірами...) ну хоча б клЮмби.
|
трикутник,в основі (зверху на плані) 12м паркан з профнастилу з зворотнього боку до нього доступ э - там теріторія спільного користування, трикутник майже рівносторонній тож напишу - висота 18м, справа в кінці паркану вхід для людей, зліва - вїїзд для вагового траспорту, з усих боків ці проходи+проїзди широкі і клумба їм не завада. проплешини - то кришки люків, там кап ремонт вже закінчено і накрито, шахти бетонні на глибині майже метр, зверху таки земля яка не яка - тож ніяких дерев з серьйозним корінням.
Полив - виведуть злив з криши - ливнёвка + дренажную канаву с засыпкой - чтоб подальше в клумбу воду увести - у меня на даче так у дома - думаю это сделать вдоль будущей дорожки со стороны калитки и здания соответственно - как нарисую так и будет- ))).
+ будет шланг от питьевой воды для изгороди.
звідки спостерігаемо - думаю так - з калітки - справа зверху, та з входу в будівлю - справа знизу. Сама будівля +/- 8м заввишки зліва від клумби. Клумба з південно західної сторони від будівлі - суцільне солнце
точні відстані по люкам - тільки після неділі - раніше не встигну туди.
Цитата:
Сообщение от Гизбрехт
А может стоит подумать о какой-то площадке с лавочкой? И на зоны поделишь (а за зонами проще уход, в том числе), и не там громозко будет смотреться растительный массив.
|
там еще огромная площадь с деревьями и соснами с северной стороны - плохо представляю чтоб кто то сидел на лавке тут. На зоні хочу поделить и с твоими аргументами согласна ... но лавка ... дкмала что дорожки достаточное разделение
там для курильщиков тоже беседка с крышей сразу у входа с др стороны