Показать сообщение отдельно
Старый 09.04.2019, 21:34   #3132
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2019

пізДно, вже пройшлася з 20 мл на 16 л
Воно таке вонюче, шо мабуть таки 10 мл треба, бо від 50 не тільки кліщі, а і лелеки потікають від воні.

Але якщо без жартів - я пройшлась швиденько тільки по саду, бо оленка падлюка лютує і зжерла мені за пару годин всі крокуси, а абрикоси, алича вже готові відкриватись. В саду я теж хочу щоб не було кліщів, тому вирішила 2 зайців одним інсектицидом.

Але основна причина з якої брала антикліщ - це обробка всієї ділянки, межі і сусідньої закинутої ділянки від іксодових.
Тому спитаю - ви серйозно, 50 мл треба брати? В гуглі реально нема інформації, тільки витрата в літрах на гектар і не від іксодових.