Показать сообщение отдельно
Старый 02.04.2019, 11:49   #1237
natabu
Местный

Поблагодарили 24,270 раз(а) в 3,525 сообщениях
natabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Mноголетники.

Цитата:
Сообщение от Калинович Посмотреть сообщение
Порадьте, що краще посадити в ноги рожевим ліліям, щоб було невисоке, цвіло синім якомога довше? Клумба буде робитись на агроволокні, тому агресорів не боюсь.

Синіх квітів дуже мало, синьо-фіолетові - більший вибір.
Пропоную рослини 30-45 см, які зацвітуть разом з ліліями і процвітуть довше від них.

Але Ви не вказали, які лілії, азіатки?

Вероніка колосиста, сортова, якщо зацікавить, скажу в приват, де можна купити подібну. Але не беріть "не колосисту", а іншу, буде або висока, або з коротким періодом ццвітіння.
Платикодон Astra (не інший, бо інший - високий). Я вирощувала з насіння.

У мене рожева ехінацея гарно виглядає з веронікою білою високою. Може Вашим ліліям таке сусідство підійшло.

А взагалі, побачила лілії зі злаками, тепер тільки так і роблю. Біля них обов'язково у мене росте якась гарна трава (міскантус, пеннісетум, овсець).

---------- Post added at 11:49 ---------- Previous post was at 11:47 ----------

Цитата:
Сообщение от Люд.а Посмотреть сообщение
Шавлія дубравна після обрізки квітує знову. Але по строках квітування я не впевнена чи співпадуть.

Коли зацвітають лілії, шавлія підходить до обрізки
=marina= (03.04.2019), flowerss (02.04.2019), iremus (03.04.2019), len4ik8 (02.04.2019), Olga Energizer (17.04.2019), Wolfin (02.04.2019), Zaja (02.04.2019), Калинович (02.04.2019), Люд.а (02.04.2019)