Re: Мой треугольный участок.
Якщо б це була моя ділянка, то в куточку де зараз басейн я б облаштувала мангал і альтанку, при чому бачиться вона мені не класичної прямокутної форми, а щось що дасть змогу по максимуму використати даний клин. Басейн ближче до будинку, так щоб при потребі воду з нього можна було використати на полив городу чи кущів.
А взагалі, план на папері і реальність завжди відрізняються, особливо, якщо ділянка освоюється поступово, а не одним махом. З досвіду людей можу порекомендувати наступне: Чітко визначити визначити для себе що потрібно на ділянці саме вам, що хочеться, але з тих чи інших причин зараз неможливо зробити. Обгородити ці ділянки кілочками і спробувати хоча б тиждень походити по ділянці ніби все задумане вже побудовано, поставлено і росте. Так більш менш стане зрозуміло чи зручно так, автоматично намітяться доріжки. А тоді вже можна малювати і рахувати на плані, що і як.
---------- Post added at 20:05 ---------- Previous post was at 19:57 ----------
По собі знаю, що поки дерева малі і дають спільно відро яблук чи груш хочеться посадити ще і ще, але коли замість відра врожаю через пять років отримуємо вагон, це вже лихо.це саме стосується і ягідних кущів. Варіант чим більше тим краще не проходить, бо за цим всім треба доглядати. І іноді виходить так, що чотири кущі смородини можуть дати більший врожай, ніж 10. Варіант висаджувати фруктові і ягідні дерева не кучно в одному місці, а по всій ділянці мені ближчий до душі.
|