Показать сообщение отдельно
Старый 20.03.2019, 08:51   #14
Нина
Местный

Поблагодарили 24,856 раз(а) в 6,200 сообщениях
Нина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Прививка и окулировка плодовых

Цитата:
Сообщение от garlic Посмотреть сообщение
Ну, в січні-лютому закопати в відкритий грунт у Києві
Нащо в Києві? В село їзжу кожний тиждень , годую птаство, що лишається зимувати у нас. В темі птахів показувала, які бутельки сиплю їм насіння та круп , а зверху ще й здор чіпляю, щоб вистачило на тиждень. А тут, в Києві навіть не знаю, де і прикопати, щоб ніхто не побачив
Навіть як що земля примерзла зверху, то все одно через см 5-10 вона мяка, і копається добре, бо закопую так живці вже років пять, як що не більше. А в Росії їх навіть у сніг закопують, як що земля не копається.
До речі, зараз помітила, що Ви поставили живці на пророщування. Значить мова про живці винограду. Так їх я зберігала навіть на відкритому балконі , замотаними в ковдру. До березня збереглися чудово. Їх я ніколи не прикопую. Це з живцями фруктових дерев завжди проблеми в зберіганні. Їх і радила прикопувати.

Последний раз редактировалось Нина; 20.03.2019 в 10:51.
Нина вне форума  
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
apple1210 (20.03.2019), Ellina (26.03.2019), Sveta (20.03.2019), Zaja (20.03.2019), Деметра (26.03.2019), евгения (24.03.2019)