Показать сообщение отдельно
Старый 19.03.2019, 17:11   #479
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Компьютерный ликбез

Витуся, у нас зіксель і був, виявилось що його залило при пожежі, от зараз тільки здох - окислився всередині. Але він навіть під вікном не під кожним давав сигнал. Бетонних плит нема, ракушняк, глина, дерево.

СаДом, ага про репітер в курсі, або ще чоловік вичитав можна вирішити через 2 однакових роутери передачу сигналу з одного на інший.
Мені на городі особливо швидкості шоб в ХД кіно дивитись не треба, мені треба шоб туди месенджери добивали, якщо треба все кидать і бігти по роботі аврал тушить. Для такого вистачить і слабкого сигналу до 1 мегабіту.
Направляти треба весь сигнал в один бік, від дому метрів хоча б 25, в інший бік там 5 метрів до забору, туди і старий чудово діставав.
Читаю форуми, ржу осьо це про направлення сигналу від антени в потрібний бік
Цитата:
Из обычного тазика, к примеру, выходит замечательный экран с функцией фокусирующей линзы.

---------- Post added at 16:11 ---------- Previous post was at 15:49 ----------

уже якийсь роутер вибрав чоловік, про 5ггц теж уже вичитав, і тут підтвердили, важливий момент, дякую!
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Zaja (19.03.2019), Витуся (19.03.2019), Деметра (22.03.2019), СаДом (19.03.2019)