Показать сообщение отдельно
Старый 18.03.2019, 19:04   #1032
Zaja
Местный
 
Аватар для Zaja
 
Регистрация: 27.09.2017
Адрес: ххх
Сообщений: 3,165
Сказал(а) спасибо: 46,116
Поблагодарили 19,038 раз(а) в 2,993 сообщениях
Zaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Зеленый горошек, фасоль и бобы

Є й біла, й чорна така. Біла місцева, а чорна у мене була з імпортного (франзузького чи канадського насінння) колись давно. Біла гарна, рання, сидючка, дуже смачна, гарно розварюється. У лопатці квасолин небагато, від 2 до 5. А чорна пізня, часто заливалася дощами у кінці серпня або на початку вересня, чорніла, гнила, звела. Тому сортів не знаю.
Zaja вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Ewa (24.02.2020), Калинович (19.03.2019)