Цитата:
Сообщение от Pixie
Я Веде її науковий співробітник інституту, наша Світланка мабуть її знає, а я хочу сходити познайомитись на наступному тижні.
ІМХО - велику справу робить людина, якось навіть з'явилась надія на те, що інститут вибереться із періоду занепаду і буде триматись на плаву
|
На жаль, знаю, тому краще промовчу.
Основні "досягнення" за 2-3 роки -реорганізація інституту в станцію + звільнення людей внаслідок значного скорочення штату + невиконання умов договорів + втрата значної кількості земель+ незадовільний стан насаджень.
Вихід із занепаду можливий лише при професіональному підході до садівництва, а спеціалістів там, на жаль, залишилось 2-3, всі інші давно вже розбіглися по приватних структурах або вийшли на пенсію.
Цитата:
Сообщение от may
Пару лет назад в мае была в садовом питомнике "Агрус". Ходили с мамой, смотрели и выбирали растения с продавцом-консультантом. В ходе такой прогулки девушка нам показала на стоящие отдельно засохшие растения и сказала, что это возврат из Эпицентра и что питомнику никакой компенсации за угробленные растения не предоставили  .
Так что Эпицентр не жадничает - ему все-равно. Я бы на месте питомника требовала деньги за такой "уход", прописав это в договоре.
|
Висловлю припущення, що "Агрус" також не несе втрати, адже переважна кількість посадкового матеріалу під реалізацію береться безпосередньо у виробника, а, отже, в мінусах залишається лише аграрій.
Цитата:
Сообщение от язичник
Три роки тому я подарував місцевому дитсадку десяток саджанців в контейнерах, а минулого року перепитував, як там почуваються мої саджанці. Відповідь закономірна- на території висадили один саджанець, а інші завідувачка розподілила між своїми друзями
|
Вже колись писала, повторюсь. Кілька років тому назад дали на інтернат пару тисяч саджанців смородини, через деякий час вже знали, що вчителі із цього закладу ходили по навколишніх селах та реалізували саджанці. Якось пропало зразу бажання допомагати їм в подальшому. А як же прикривались хворими дітками

.