Показать сообщение отдельно
Старый 25.02.2019, 01:21   #652
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Шопомания по каталогам. Инструктаж.Советы бывалых.

Про взуття - я чоловіку взуття десь з 2011 року беру тільки з США, за дуже рідкісними виключеннями. Бо повноцінний 47 розмір не влазить ні в китайський 47 ні в європейський, а більших розмірів або не возять, або у нас продають по ціні явно чарівних чобіт-скороходів. По цій же причині давно перестали у нас купувати всякі Еко і Колумбію - ціни, наче там вся підошва забита ничками героїну.

Так от, я давно вже взуття беру на 6pm і амазоні. Джинси йому і собі теж тільки з США останні років 6 купувала, ну собі просто бо впевнена в якості, а йому з тої ж причини розміру - нормальні джинси 36 довжини спробуй у нас знайди, а потім не отримай інфаркт від ціни.
Джинси і всякі кофточки-світшоти - я люблю з Олд Наві але замовляли і в інших магазинах.

Але раніше замовляла через посередника, в принципі навіть при досить недешевій доставці і 10-15% комісії, все взуття нам обходилось значно дешевше, ніж продається у нас.
Для прикладу, батьку купили шикарні спортивні туфлі Колумбія за 9 доларів, десь іще 15 вийшла доставка, у нас подібна модель коштувала близько 100 . Кроси асікс чи скетчерз за 30-40 баксів на розпродажі спокійно можна спіймати навіть самі ходові розміри, а з нашим неходовим можна і за 20 впіймати, якщо постаратись Джинси пристойного вигляду і якості 10-15-20 доларів на великих сейлах, які бувають кожні пару місяців. Ну і для себе улюблена білизна від Вікторії Сікрет - 5 штук по ціні 1 у нас в "бутіку"

І до чого я це все: десь 2-3 роки не замовляла, бо в попередні рази нагребла з запасом і джинсів, і взуття, і білизни, а тут випадково побачила на 6пм акцію на черевички др. Мартенз, про які давно мріяла. Подивилась умови посередника, з якою працювала - зажала 15%.
Вирішила ризикнути і скористатись послугами одного з сервісів, які пропонують послуги - у них свій склад в США, ти сам замовляєш на їх адресу там, на складі посилку отримують, перепаковують і відправляють в Україну.
Я дуже задоволена, ось закінчимо ремонт і буду через них активно шопиться в Америці. На сайті зрозуміло розписано як треба замовляти самостійно, доставка - вищий клас, за 10 днів в Україну + 2 дні НП. Ціна за вагу абсолютно адекватна, сервіс на вищому рівні, у мене були питання - все розжували і в рот поклали. Про кожен рух посилки - повідомлення на пошту. Так що щиро рекомендую easyxpress.com.ua
Ну і хваст:

Верхні - це зимові непромокайки, аналог дутиків, але трохи пристойніший, взяла на слякоть і болото, можна сказать на здачу - за 15 доларів. Вживу виглядають значно краще, ніж на фото вище)) Вони на амазоні зараз
Свої Мартенси купила за 44$, цю модель в укр. магазинах швидко не знайшла, перше, що схоже ось.
Хоча можна глянути ціну на будь-які мартенси, дешевше 2,5 тисяч у нас я їх давно не бачила, а в середньому ближче до 4-5. Мені ж все разом із доставкою, вагою і всіми витратами обійшлось десь 1,5 тисячі в США + 750 авіа доставка. Це за обидві пари.
13 пользователя(ей) сказали cпасибо:
=marina= (25.02.2019), kravconok (25.02.2019), Lusenka (25.02.2019), Sveta (07.11.2019), Wolfin (25.02.2019), Долорес (25.02.2019), евгения (25.02.2019), Еена (25.02.2019), КЮлия (03.07.2020), НинаЯ (25.02.2019), СаДом (25.02.2019), Светлая (25.02.2019), утя (27.02.2019)