Показать сообщение отдельно
Старый 02.02.2019, 15:37   #3237
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Художественные фильмы, которые стоит посмотреть и "мыло" для отвлечься..

Ну що ви, народжені в совку люди не фуфло, фуфло це совковий світогляд. І успадкований совком, а потім переданий далі імперський шовінізм, відчуття зверхності і унікальності, з якого походить (крім пієтету до рос.літератури) звичка зневажливо ставитись до інших національностей. Наприклад, принижувати їх пейоративами типу америкашки, япошки, жабоїди, макаронники... Якось це не дуже відповідає духу толерантності і глобалізації 21 століття

Поки мене тут не забанили, про екранізації - не так давно вийшов міні-серіал Vanity Fair по Теккерею. Я читала давно і в адаптованому варіанті (англійською), тому книгу не дуже добре пам'ятаю, але екранізація мені сподобалась. Ну, десь на 8/10

---------- Post added at 15:37 ---------- Previous post was at 15:34 ----------

George_0705 , там вище СаДом так ніжно і напористо переконує, шо не вподобати радянське кіно - це нормально, що мені це нагадало як говорять з буйними психами: ну що ти, бачити інопланетян і білочку - це абсолютно нормально, так-так, ти нормальний, зараз ми тобі укольчика вколемо.

Ясний перець, що це нормально. Навіщо стверджувати аксіоми?

Я, мабуть, піду на кілька днів з цієї теми, від гріха подалі. А то і сміх і гріх, змішали політику, ностальгію, історичну правду і старі образи, комплекс меншовартості із кіно з серіалами. Я не дивлюсь радянське, бо мені не подобається тематика і художні засоби, а не тому що я проти совка. Хоча я проти совка, але це не є причиною не дивитись кіно. Російську літературу, так само як і українську!!!, я не люблю (у переважній більшості) через вічні надумані страждання і пришелепкуватих героїв із дебільною мотивацією вчинків.

Последний раз редактировалось Pixie; 02.02.2019 в 15:44.
Pixie вне форума  
12 пользователя(ей) сказали cпасибо:
=marina= (02.02.2019), irina s (02.02.2019), Moonvalley (03.02.2019), Nice.helen (02.02.2019), Ocoka (02.02.2019), svetalim (04.02.2019), Tat_Nikol (02.02.2019), Wolfin (02.02.2019), иннуся (02.02.2019), Лена Мерлин (15.02.2019), Наташа Бречко (02.02.2019), Эмилия (02.02.2019)