Алла, при всій повазі до вас, як до розумної людини і цікавого опонента, ви якось із зайвою гостротою сприйняли те, що не є гострим.

Огульно обгадить і проявити зверхність - трохи занадто і особисто для обговорення смаків у кінематографі, вам не здається?
Я теж не сприймаю радянське кіно як щось гідне моєї уваги і мого часу, але у кожного свої смаки. Натомість, я наприклад з задоволенням дивлюся фільми із всесвіту Марвел, які прихильникам Тарковського і радянської класики безсумнівно здаються неймовірно тупими. Кожному своє
За останні 10-15 років, з тих пір як з'явились ДВД і потім швикдісний інтернет, у мене виникло бажання передивитись
добровільно із радянського тільки 12 стільців і Золоте теля.
Ну ще з десяток разів коли десь в гостях чи у батьків по телевізору йшли комедії Гайдая, теж дивилась. Але у мене ніколи не виникає бажання знайти, зкачати і подивитись будь-що із радянських фільмів.
Навіть не уявляю, що може статись зі мною, щоб я вибрала Іронію судьби, а не Love actually, чи якусь радянську драму замість Фореста Гампа
Давайте надамо один одному право на власну думку і власний смак
---------- Post added at 14:13 ---------- Previous post was at 14:11 ----------
Ще можу дивитись фільми Бикова і з Биковим. Не знаю чому, знаю із перших вуст, що от там то точно красива брехня про ту огидну війну. Але при нагоді дивлюся, хоча качати спеціально і дивитись не стала б.