Показать сообщение отдельно
Старый 01.02.2019, 12:31   #10
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Художественные фильмы, которые стоит посмотреть и "мыло" для отвлечься..

Краса це річ дуже суб'єктивна Комусь Джулія Робертс красотка, а комусь - жаба.
Але я категорично не можу погодитись з тим, що можна "трошки підучиться грати". Талант або є, або його нема і ти просто красиве бревно.

Меган Фокс красива, Елізабет Херлі була свого часу красива, але якось не викликають вони захоплення у мене. Кейт Бекінсейл мені особисто дуже подобається в плані зовнішності і особистості, але грає вона ну так собі. Зате красиво доповнює декорації.

Шарліз Терон, а зараз Марго Роббі - дуже красиві + грають душевно.
А от Кейт Бланшет (хоча я вважаю її красивою), Тільда Суінтон, Меріл Стріп - не ідеальні красуні, але від їх гри захоплює подих і втрачаєш відчуття реальності. Хелена Бонем-Картер зовсім не красуня, але прекрасна характерна актриса, завжди з задоволенням дивлюсь фільми за її участі.

Про російсьский кінематограф в цілому і його нинішні шедеври я краще промовчу. Скажу тільки що я не дивлюсь рос.фільми і серіали не тільки і не стільки з політичних причин, а в основному тому, що не витримую неймовірно тупих діалогів і залізобетонних облич З цікавості колись запустила російську кальку з Доктора Хауса, плювалась так, що аж чоловік прибіг подивитись чого я ругаюсь.
Ті ж мушкетери і гардемарини подобались в дитинстві, так, але зараз розумію що виключно тому, що тупо не було вибору. Ми просто не знали, що може бути інакше. Що 18-річного хлопця може грати хоч хтось схожий на юнака, а не дядько 40 років. Що красуні бувають красиві...
13 пользователя(ей) сказали cпасибо:
did_Panas (24.07.2019), George_0705 (01.02.2019), Lemurka (01.02.2019), Lusenka (01.02.2019), svetalim (04.02.2019), Tat_Nikol (01.02.2019), Деметра (01.02.2019), иннуся (02.02.2019), Лена Мерлин (15.02.2019), Люд.а (01.02.2019), Наташа Бречко (01.02.2019), Светлая (01.02.2019), Эмилия (01.02.2019)