Краса це річ дуже суб'єктивна

Комусь Джулія Робертс красотка, а комусь - жаба.
Але я категорично не можу погодитись з тим, що можна "
трошки підучиться грати". Талант або є, або його нема і ти просто красиве бревно.
Меган Фокс красива, Елізабет Херлі була свого часу красива, але якось не викликають вони захоплення у мене. Кейт Бекінсейл мені особисто дуже подобається в плані зовнішності і особистості, але грає вона ну так собі. Зате красиво доповнює декорації.
Шарліз Терон, а зараз Марго Роббі - дуже красиві + грають душевно.
А от Кейт Бланшет (хоча я вважаю її красивою), Тільда Суінтон, Меріл Стріп - не ідеальні красуні, але від їх гри захоплює подих і втрачаєш відчуття реальності. Хелена Бонем-Картер зовсім не красуня, але прекрасна характерна актриса, завжди з задоволенням дивлюсь фільми за її участі.
Про російсьский кінематограф в цілому і його нинішні шедеври я краще промовчу. Скажу тільки що я не дивлюсь рос.фільми і серіали не тільки і не стільки з політичних причин, а в основному тому, що не витримую неймовірно тупих діалогів і залізобетонних облич

З цікавості колись запустила російську кальку з Доктора Хауса, плювалась так, що аж чоловік прибіг подивитись чого я ругаюсь.

Ті ж мушкетери і гардемарини подобались в дитинстві, так, але зараз розумію що виключно тому, що тупо не було вибору. Ми просто не знали, що може бути інакше. Що 18-річного хлопця може грати хоч хтось схожий на юнака, а не дядько 40 років. Що красуні бувають красиві...