Показать сообщение отдельно
Старый 25.01.2019, 20:35   #179
Керол
Новичок

Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
Керол is on a distinguished road
По умолчанию Re: Нужна консультация юриста

Можливо у когось була подібна ситуація. Підкажіть будь ласка, як Ви діяли у такому випадку?
Телефон знаходився на гарантії. Перший раз сервісний центр протримав 2 тижні, написали акт, що замінили якусь деталь. Через два тижні здаємо телефон другий раз на гарантійний ремонт з тими ж скаргами. Тепер телефон протримали майже 2 місяці. Продовжувати термін гарантії відмовляються. Мотивують, що другий раз -то був не ремонт, а діагностика. Діагностика проблему "не надіагностувала" Телефон сенсорний. Зі сервісу не знаю, чи варто забирати, за порогом сервісного центру почне "глючити" чи завтра - ніхто того сказати не може, то вже будуть тільки мої проблеми . Після першого ремонту телефон "працював" 2 тижні. Скільки пропрацює після "діагностики? Термін гарантії закінчився ще під час їхньої "діагностики" двохмісячної. Дзвонимо на гарячу лінію виробника - то сервісний центр в Києві. Телефон в них на ремонті не був. Відсилають нас в той сервіс, куди ми здавали у Львові. Львівський СЦ відсилає до того СЦ, куди вони наш телефон здавали - теж в Києві. Телефони СЦ, де "ремонтували чи то діагностували" наш телефон мовчать. Два сервісні центри в інтернеті значаться як офіційні представники фірми - виробника.
Просила СЦ у Львові підказати пункт Закону, де написано, що після діагностики не продовжується гарантійний термін-вони не готові відповісти на моє питання Хоча ми здавали на ремонт.
Куди можна звернутися, щоб продовжили гарантійний термін?
Керол вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Нина (26.01.2019)