Re: Отдам в хорошие руки...
я читала про кастрацию 5 лет назад когда дочери внезапно подарили щенка-мальчика ... больше знаний не обновляла. Конечно всё неоднозначно. Про характер много писали что не 100% - есть часть зависящая от воспитания, часть от гормонов - а когда искала дочери современные книги\статьи\блоги по дрессировке - тоже попадалось когда заводчик+тренер сдавались и говорили о неисправимой агрессии в характере.
я нині переймаюся лише тими що в вільному вигулі біля дома, роботи, роботи чоловіка, та в декого з знайомих в кого кобелі через паркани гулять ходять.
в нас досить багато таких що за природній перебіг речей ... а я мізки мию - що як за природній то нащо кормите ?
------------
на тренуванні бачимо постійно чоловіка, зазвичай з сім'єю, він постійно ловить рибу і біля ньго коти вьються. якось вимушено зупинилася поряд з ним ну й спитала вже - так от він спеціально приходить туди наловити рибної дрібноти щоб накормити тих вуличних котів - я от чесно кажу - для мене то незрозуміле ... чом заради котів малька вбивати чоловікові? а там виводок - 3 чи 4 покоління за ти 2 роки що він каже годує ...
---------------
в мене то таке - синиць і білку (1 здається) - кормлю ще ій так шоб голубам і воронам не доставалося - і в цей час китайських горобців згадую -)))
|