Показать сообщение отдельно
Старый 03.01.2019, 17:35   #2792
Pixie
Местный

Поблагодарили 7,121 раз(а) в 1,081 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2018

Ната, та ні, то може ти на якусь чорну точку натрапила, а взагалі по місту ялинки з пломбами, батько дивився на Митниці. Та і далеко не одну новину про перевірки торгівельних точок в Черкасах мельком бачила на ФБ перед святами. Ось одна з них
У мене з лісництва з такою самою жовтою пломбою, в Городищі тільки з пломбами продавались.
А от сусіди всі в ліс по ялинки ходять :( Я в кількох спитала де можна купить поближче, ніж лісництво - так відповіді були від "ти шо, зовсім того, ялинку куплять" до "я ніколи не купувала, пішли зі мною в ліс"

Якщо чесно я не розумію цього навіть якщо опустити незаконність вчинку. Пертись посеред ночі десь у ліс, спробувати знайти там не криву і не косу ялинку потрібного розміру. Ні разу не паливно світити ліхтарями посеред глухомані. Рубати чи пиляти, тягти додому її по снігу і морозу...
Якесь задоволення нижче середнього, невже не простіше 100 грн заплатити і провести вечір вдома, в теплі і добрі, прикрашаючи ялинку, а не посеред зимового лісу на шухері що тебе можуть спіймати. Такі люди загадкові, я досі диву даюсь...
Це вже я мовчу шо тут восени прямо біля села мужика вовки порвали, я в ліс сама взагалі ні ногою тепер

---------- Post added at 17:35 ---------- Previous post was at 17:27 ----------

Цитата:
Сообщение от Сынуля Посмотреть сообщение
Была бы возможность, то пособирала бы и сделала классную мульчу. И чего это никому не приходит в голову? Это же тоже могут быть деньги для бюджета города. И вот еще, уже не о елках, у нас на территории выставочного центра большой лес, да и вообще рядом тоже кусок леса (еще не успели спилить и домов понаставить). Так каждый раз гуляя там, мы с мужем никак не можем понять почему столько неубранных поваленных деревьев. Ведь их можно тоже продать на дрова, например! Это что? Головотяпство или наплевательское отношение? По принципу: не мне в карман, так пусть пропадает!
в Черкасах, здається, активно закликають ялинки привозити після свят в зоопарк.
Щодо другого пункту - то там страшні штрафи. Звичайний громадянин ні в якому разі не може забрати повалене в лісі чи парку дерево собі на дрова. В залежності від того, кому належить ця земля, той і має займатись розпилом і вивезенням деревини.
Минулого літа, коли були страшні бурі влітку, повалило кілька старих дубів, деякі впали на територію заміського готельного комплексу, так вони не мали права нічого з тими колодами робити, чекали кілька днів поки не приїдуть люди з лісництв і не розпиляють. Хоча вони самі користуються дровами, пропонували відкупити дерева, люди з лісництва сказали - купуйте дрова офіційно через контору, а ці дуби ми забираємо.

Ну якось так, тонкощів я не знаю, але те що "впало в лісі" не дорівнює "нічийне" - це 100%
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Moonvalley (04.01.2019), Елена на даче (07.01.2019), Кошка Ш. (03.01.2019), Лешик (03.01.2019), Светлая (03.01.2019)