Показать сообщение отдельно
Старый 14.12.2018, 21:16   #814
yuzhanin
Местный

Поблагодарили 1,419 раз(а) в 452 сообщениях
yuzhanin has much to be proud ofyuzhanin has much to be proud ofyuzhanin has much to be proud ofyuzhanin has much to be proud ofyuzhanin has much to be proud ofyuzhanin has much to be proud ofyuzhanin has much to be proud ofyuzhanin has much to be proud ofyuzhanin has much to be proud ofyuzhanin has much to be proud of
По умолчанию Re: Теплицы

Цитата:
Сообщение от Васька Посмотреть сообщение
Як Ви її будете провітрювать?))) Вологість для рослин це не завжди добре, - і я знаю що Ви це теж знаєте..)))
Щебінь мілкий і цим швидко нагріється і швидко віддасть тепло... Теплоємність гарніша у бута.
Насосів зроблених не в Китаї дуже мало в нашій державі і ціна в них трохи завелика. Тому вибір тут дуже простий... В мене стоять ноунейми які я купив за 650 гривень на місцевому базарі. Працюють і навіть не пищать.. На мій погляд немає сенсу купувати за 100 у.є і вище ... А там як пощастить)))
Дякую за пораду про насос.
Теплоємність буту та щебня одинакова, якщо брати на тону, але щебінь для мене більш пластичній матеріал, а те що він буде нагріватися швідше може бути і плюсом в короткі дні кінця лютого, березні та квітні, а в інші місяці для мене теплонакопичення менш важливе.
З підвищеною вологістю борються всі тепличники, буду приймати міри і я.
Те що все буде працювати ідеально я не декларую, але в мене є одна перевага перед більшістю будівників подібних споруд."Я знаю що потрібно рослинам" і це моя відправна крапка .
yuzhanin вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Васька (14.12.2018), Лешик (17.12.2018)