Показать сообщение отдельно
Старый 01.11.2018, 16:28   #21
MixaP
Местный

Поблагодарили 6,966 раз(а) в 915 сообщениях
MixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Как отключить городской телефон в Киеве.

Сьогодні написав заяву про відмову від Укртелекомівського інтернету. Враження не зовсім приємне. Мене, дорослу людину, намагалися в чомусь (з їх точки зору - корисному і привабливішому?) переконувати майже 20хвилин!
Зв'язався з іншими .нет-провайдерами 30-го ввечері, приїхали навіть раніше, ніж обіцяли - 31 (наступного дня) об 11-30, а хвилин за 15 у мене в кімнаті ВЖЕ!!! був оптико-волоконний кабель, блок, все красиво і культурно прокладено. Під'єднали і увімкнули замірювання потоку. Укртелеком показує близько 8,5 Мбіт/сек, а оптико-волоконний 100 Мегабітний - 85 Мбіт/сек! Відчули різницю! Десятикратна!
Телеком - 130 грн/міс за 20 Мбіт, а цей .нет - 95 грн/міс за 100 Мбіт!
Ціна підключення - 600 грн., WiFi-роутер запропонували за окрему плату, але ми відмовилися, він був на 350 Мегабіт, діти сказали, що користуються іншим, перевіреним часом, а раз є гігабітний тарифний план і появилися 4k телевізори, то відразу візьмемо з запасом, більш потужніший роутер.
Як працюватиме цей .net, ще не скажу, з коротким патч кордовським кабелем підключатися не зовсім зручно. Як купимо роутер - тоді і зацінимо. (Я свідомо не повідомляв провайдера, вибір є, бо це ринок кожен вирішує сам). А телеком свої позиції чомусь, на жаль, не покращує. Перевіряв швидкість тут: http://www.speedtest.net
MixaP вне форума  
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Irenyar (17.12.2018), Senpolia (05.11.2018), земля (02.11.2018), Нина (17.12.2018)